Internationale Jobkampagner

Danmarks økonomiske vækst i fremtiden vil kræve udenlandsk arbejdskraft.

Måske leder du efter butikspersonale i Malmø eller IT-specialister fra Polen? Eller søger du en advokat til jeres kontor i New York, Taiwan eller Nuuk?

Med Jobeffekts internationale jobkampagner kan du nu søge medarbejdere i hele EU, USA og fx Singapore.

Dansk Erhverv vurderer, at danske virksomheder er gået glip af 176 milliarder kroner siden august 2021 på grund af manglen på arbejdskraft (Kilde: Berlingske Tidende).

I mere end de sidste 10 år har væksten i beskæftigelsen været drevet af arbejdskraft fra udlandet – og dette vil kun få endnu større betydning i tiden der kommer. Dette skyldes i høj grad demografien i Danmark med flere ældre borgere.

De danske virksomheder skal derfor ofte se mod udlandet for at finde relevant arbejdskraft. På baggrund af dette har vi udviklet vores Internationale jobkampagner. Jobeffekt dækker alle lande i Norden, EU, US – samt de Britiske øer, Taiwan og Singapore.

Med vores målrettede jobannoncer skaber du omfattende opmærksomhed omkring jeres ledige stilling i netop det land/region/by som er relevant for jeres virksomhed. Du ”rammer” den målgruppe du efterspørger på de websites og App’s som benyttes i netop denne by eller dette land.

Tristian Sommer
Tristian Sommer

Hvis du vil høre mere, så kontakt gerne Tristian Sommer på telefon 2962 5133 eller via mail på ts@jobeffekt.dk

+45 2962 5133 ts@jobeffekt.dk


Jobeffekt udarbejder jobkampagner i Norden, Europa, USA, Taiwan og Singapore

Norden

Danmark, Norge, Finland, Island, Sverige, Færøerne, Grønland

EU

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

USA

Alle Stater i USA

Hjælp
Jobeffekt ChatBot dansk logo engelsk logo close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.